Mistrovství a Veteraniáda ČR v nočním orientačním běhu Plzeň

18.10.2021 17:09

O třetím říjnovém víkendu (16.-17.10.2021) se běželo letošní poslední Mistrovství České republiky a Veteraniáda ČR v nočním orientačním běhu (sobota večer u Plzně). V sobotu večer se běželo na kontroly bez reflexních prvků, tudíž bylo třeba opravdu dávat pozor na mapu:). Na neděli pak připadl poslední závod žebříčku A a žebříčku B (krátká trať). A jak se členům oddílu dařilo?

V sobotu večer vybojovala Jana Bochenková ve své kategorii D60 zlatou medaili! Pěkné 8. místo vybojovala Barča Housková v kategorii D16. O lepší výsledek ji bohužel připravila chybka na dvě minuty na deváté kontrole. Klukům se v plzeňském krásném borovém lese za svitu měsíce bohužel moc nedařilo. Nejlépe z nich doběhl v kategorii H18 Matouš Petrilák na 16. místě.

V neděli si v kategorii D16A zopakovala sobotní umístění Barča Housková a v kategorii H18A si po sobotě polepšil Matouš Petrilák a doběhl v našlapané konkurenci na devátem místě s malou ztrátou. V kategorii H16B doběhl na pátém místě Jan Jiras.

Výsledky sobota: Veteraniáda -  https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=6242  a dospělí a mládež - https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=5544

Výsledky neděle: https://oris.orientacnisporty.cz/Vysledky?id=5545

—————

Zpět