Vánoční přebor 2021 + výsledky + fotky

17.12.2021 15:44

AKTUALIZOVÁNO!!!

Přebor je za námi a věřím, že jste si ho všichni užili. Na tomto odkaze naleznete výsledky. Gratulujeme nejen vítězům, ale i všem zúčastněným. Pokud ve výsledku naleznete nějakou chybu dejte nám prosím vědět.

Fotografie z vánočního štafetového přeboru dvojic jsou v oddílové fotogalerii zde: okdobris.rajce.idnes.cz/205_Vanocni_stafetovy_prebor_dvojic_-_19.12.2021%2C_Stribrna_Lhota/

Užijte si Vánoce a těšíme se opět na shledání v příštím roce!

 

***

Ahoj orienťáci,

 

Vánoce jsou za dveřmi a s nimi se blíží i termín tradičního vánočního rodinného přeboru.

Vzhledem k aktuální covidové situaci se přebor stejně jako vloni uskuteční venku na čerstvém vzduchu.

Sejdeme se v neděli ve 13:00 ve Stříbrné Lhotě u lesa nad návsí (49.8670700N, 14.2372972E).

Ve 13:30 odstratuje závod dvoučlenných štafet. Start je hromadný, tedy všichni startují v jeden okamžik.

Ražení je elektronické, tak si nezapomeňte čip. Dvojice běží s jedním čipem a předává si ho v cíli. Použijte prosím čip s číslem, které je uvedené u vaší dvojice v odkazu níže! Cílovou krabičku razí až dítě ve čtvrtém úseku. Na některých kontrolách (zejména na turisticky frekventovaných místech) bude pouze lampion s kleštičkama – v takovém případě ražte kleštičkama do mapy.

První úsek běží rodič (případně starší dítě), druhý úsek dítě, třetí opět rodič a čtvrtý dítě. Některé úseky jsou „farstované“, tedy každý z běžců má mírně jinou trať. Dávejte tedy pozor, kam přesně běžíte a nenechte se nikým svést na špatnou kontrolu.

U dětí ze zelené skupiny je na trati možný doprovod.

Na třetím úseku (rodiče) se nám vloudila do mapy drobná chyba, tak se nenechte překvapit a věřím, že se s tím nějak vypořádáte :).

Rozdělení do dvojic naleznete na této adrese: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dFMO9Dqg_jre1lkRPohTiAilvRJBNlzdfhJ50G33078/edit?usp=sharing

Pro zpestření vánoční atmosféry s sebou můžete přinést také trochu cukroví – mezi úseky přijde trocha občerstvení vhod.

 

Těšíme se na Vás,

Barča, Julča a trenéři OK Dobříš

 

 
 

 

 

 

—————

Zpět