Program dalších akcí – květen, červen, prázdniny

02.05.2012 22:07

Jarní sezóna oblastních závodů v pěším orienťáku je za námi, nyní nastává čas i pro další aktivity. A vzhledem k termínům pro přihlašování a omezené kapacitě na některých akcích je třeba také naplánovat letní prázdninové závody.

5. – 8.5. MTBO (orientační závody na horských kolech), mezinárodní závody, součástí je i závod pro veřejnost, doporučujeme účast v sobotu 5.5., centrum sobotního závodu je na louce nad Kytínem (směrem k dálnici), start od 13 hod., přihlášky až na místě (přímo přes Katku a Kamila, kteří tento závod spolupořádají), možno se zúčastnit i další dny, zájemcům můžeme zapůjčit mapník na kolo (pro čtení mapy za jízdy), dejte vědět předem.
Více o akci: zde

16.5. středa, krajské finále Přeboru škol v OB (pouze pro starší děti), Praha – Suchdol, řešíme individuálně pouze s těmi, kterých se tento závod týká.
Více o akci: zde

2.6. sobota, Brdman Cross, Vlaška, závod na kolech podle turistické mapy, časový limit 3 hodiny, vložená etapa podle mapy pro OB, děti jedou ve dvojici společně s rodiči, velmi zábavná a pohodová akce, kde si to užijete společně s dětmi, účast velmi doporučujeme. Částečně se také podílíme na organizaci.
Více o akci: zde

16.6. sobota, rafty na Sázavě, Pikovice, připravuje Iva Dudlová, plánovaný program pátek večer příjezd auty do Pikovic, přespání v kempu, ráno odjezd vlakem do Týnce nad Sázavou, celodenní (asi 6-hodinová) plavba na raftech po Sázavě, večer odjezd domů, v případě nutnosti možno přijet i v sobotu ráno (do 9 hod.); odhad nákladů: pronájem lodi a příslušenství 1100 Kč, cenu rozdělíme podle toho, kolik nás pojede, tj. asi 100 Kč/dítě, 200 Kč/dospělý; tentokrát se nebudeme potit ani při běhu, ani na kole, ale povezeme se v pohodlné lodi, proto účast doporučujeme všem včetně neběhajících :-) Podrobnější vodácké pokyny budou následovat.

20.6. středa – poslední trénink, tentokrát na Vlašce (změna proti původně plánovanému Dobříšku!), trénink se protáhne a začneme už od 17:30 (bojovka, táborák, závěrečné vyhodnocení sezóny), program pro děti i rodiče, počítáme s hojnou účastí všech příznivců OK Dobříš!

Léto

5. – 8.7. čt – ne, 4 dny OB Bečov, centrum Bečov nad Teplou (západní Čechy), tuto akci jsme původně v programu neplánovali, protože trenéři nejsou volní – Jana B. ji pořádá, Jana N. je na sokolském sletu a účast Arnoštů je nejistá vzhledem k blížícímu se porodu. Pokud ale bude zájem, můžeme se i tak domluvit a zkrátit si čekání na další OB závody. Bečov má krásné terény i místa na výlety, termín je během červencových svátků, takže není třeba dovolená. Podle zájmu o účast bychom řešili spaní – možnosti jsou v provizorním kempu v centru závodu (vlastní stany) nebo si najít něco vlastního.
Více o akci: zde

24. – 26.8. pá – ne, Pěkné prázdniny v Českém ráji, centrum Malá Skála u Turnova, zřejmě nejhezčí závody letošních prázdnin, terény ve skalách, kemp u Jizery (vlastní stany), akce z kategorie „povinných“, ať se všichni na konci prázdnin opět vidíme pohromadě :-)
Více o akci: zde

 

Přihlášky na všechny uvedené akce (kromě MTBO 5. – 8.5.) do 10.5. emailem. Letní OB závody je nutné přihlásit s velkým předstihem (jinak může být kapacita obsazená), u ostatních akcí ale také potřebujeme znát předpokládanou účast předem (např. kvůli rezervaci raftů). Pokud se stane, že se z nějakého důvodu nemůžete akce zúčastnit, dejte nám co nejdříve vědět. Někdy se to dá ještě odhlásit, příp. třeba využije zaplacené startovné někdo jiný.

Na všech akcích (s výjimkou raftů) platí, že oddíl platí za děti startovné a půjčovné čipů. Dopravu a ubytování hradí rodiče. Přihlášky sourozenců (nečlenů oddílu) a rodičů zajišťujeme společně za oddíl, na akci pak rodiče doplatí náklady za sebe trenérům. Částky startovného, ubytování aj. je možné najít v rozpisech k závodům (viz odkazy u každé akce).